DIGITALIZACIJA ALI INDUSTRIJA 4.0

V vsaki razpravi o pomenu digitalizacije podjetij se na neki točki pojavi beseda »Industrija 4.0«. Kaj pa stoji za formulo »4.0« in ali jo potrebuje vaše podjetje?

več

O digitalni platformi MSA

V podjetju RADIAN d.o.o. digitaliziramo in avtomatiziramo poslovanje. Med našimi strankami so podjetja, ki opravljajo storitve in proizvajajo različne vrste izdelkov.

Že pred časom smo se domislili, da bi razvili program, ki bi podjetjem pomagal pospešiti delo, hkrati pa narediti čim manj napak. Tako smo prišli do študije vitke proizvodnje ter Industrije 4.0, in začeli smo z ustvarjanjem platforme MSA, ki temelji na gradnji proizvodnih procesov v obliki tokov.

Mnoga podjetja še ne razumejo celotnega potenciala digitalizacije in avtomatizacije, od učinkovitejših procesov do večjega zadovoljstva strank in razvoja novih poslovnih modelov. Naš cilj je pomagati sodobnim proizvodnim podjetjem, da postanejo učinkovitejša in uspešnejša. Zato smo na tej spletni strani zbrali toliko informacij o digitalizaciji in Industriji 4.0, da razložimo prednosti prehoda na sodobno upravljanje podjetja.

Digitalna platforma MSA je zasnovana za podporo podjetjem pri digitalni preobrazbi, zlasti malim in srednje velikim. To je polnopravni ekosistem, ki je prilagodljiv potrebam podjetja. Sestavljen iz različnih modulov (spletne in mobilne aplikacije, povezanih med seboj), glede na vrste uporabnikov v podjetju: od vodij in skrbnikov strank do zaposlenih v proizvodnji. Vmesnik je zasnovan ob upoštevanju sodobnih zahtev po grafični zasnovi in ​​usability, kar je pomembno pri usposabljanju zaposlenih o njegovi uporabi.

MSA lahko komunicira in izmenjuje podatke:

  • z obstoječimi in delujočimi sistemi v podjetju (CRM, računovodski sistemi itd.) 
  • s spletnimi mesti in spletnimi trgovinami 
  • z različno opremo, kot so skenerji, termični tiskalniki itd.

Naloge, ki jih rešuje platforma MSA:

  • hitro izvrševanje naročil zaradi digitalizacije in avtomatizacije procesov
  • enakomerna porazdelitev nalog med zaposlenimi, odvisno od njihove usposobljenosti in trenutne zaposlenosti
  • popoln nadzor nad dogajanjem v podjetju v realnem času
  • sledenje napakam v proizvodnem procesu
  • povečanje poslovanja s hitro uvedbo platforme, na primer v hčernskih podjetjih

 

Našim strankam zagotavljamo stalno podporo, vključno s podporo na daljavo, pa tudi usposabljanje zaposlenih za uspešno izvedbo in učinkovito uporabo platforme v podjetju.

Če nameravate razvijati svoje podjetje, razmislite, kako vam lahko digitalizacija in avtomatizacija pomagajo pri rasti. Če imate vprašanja ali želite izvedeti več o platformi MSA, se obrnite na nas.

Vas zanima digitalizacija vašega podjetja?

Pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

pošlji povpraševanje